Overknee Laarzen
Alma en Pena 407
Alma en Pena 407
Zwarte kleuren
Imitatie Suede
€ 129,95 € 64,00

Overknee laarzen bij Shoesite

Overknee laarzen zijn de modetrend van het najaar! De overknee laarzen zijn verleidelijk, vrouwelijk, stijlvol en zeker niet ordinair. Als je de overknee laarzen op de juiste manier draagt straal je zelfvertrouwen uit! Draag de overknee laarzen bijvoorbeeld met een panty, kort rokje en grof gebreide kooltrui, of met een oversized sweater / trui-jurk en je steelt de show! Wil je een stoere look creëren draag dan de overknee laarzen dan over je jegging/jeans, trek een stoer t-shirt aan met een lang vest en iedereen kijkt je na. Koud zul je het met de overknee laarzen niet hebben, de laarzen vallen tot over je knie en bedekken dus meer dan je halve been!

De overknee laarzen met een hoge hak laten je benen eindeloos lang en slank lijken. Er zijn overknee laarzen met verschillende hakhoogtes en breedtes. Overknee laarzen met een brede hak lopen stevig en comfortabel, tegelijkertijd geeft de brede hak ook een stoerdere uitstraling aan de overknee laars. Hou je liever van verfijnde, op en top vrouwelijke overknee laarzen? Kies dan een overknee laars met een dunne hak.
Suede overknee laarzen heeft Shoesite in overvloed! Suede zorgt voor een stijlvolle, chique uitstraling en zit ook nog eens lekker warm.
Er zijn overknee laarzen in talloze kleuren te verkrijgen. Zo heb je zwarte overknee laarzen, maar ook cognac- en kaki kleurige overknee laarzen. De zwarte overknee laarzen zijn tijdloos en combineer je met al je kleding, de gekleurde overknee laarzen kunnen een basic outfit helemaal ophalen.

Hulp bij het bestellen?

Wil je graag hulp bij het online bestellen van de overknee laarzen? Schroom dan niet en neem contact met ons op! Dit doe je door te bellen naar 0413-319260 of stuur een mail naar info@shoesite.nl.

Divide